Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. We maken gebruik van cookies. Klik op “verder” om akkoord te gaan. Wil je weten hoe wij omgaan met cookies en privacy? Klik dan hier

Vul een geldige datum in.

Vink dit vakje niet aan als de computer door meerdere mensen gebruikt wordt.

Helaas, je bent te jong om
deze website te bezoeken.

Ga voor meer informatie naar de website van de stiva.

Werken bij Heineken

Wat gaat er schuil achter de merken van HEINEKEN?

Waarschijnlijk ken je ons als biermerk. Maar wist je ook dat achter dat bekende merk een grote, innovatieve en internationale organisatie schuilgaat? Er werken veel verschillende type mensen bij HEINEKEN. Van deze mensen kun je bijvoorbeeld leren hoe onze marketingplannen tot stand komen, hoe we ons productieproces organiseren en hoe we onze merken in de buitenlandse markt introduceren.

Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten de afdeling. Je werkt aan een eigen opdracht waar je zelf verantwoordelijkheid voor draagt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en een proactieve houding. Maar natuurlijk helpen we je daarbij als dat nodig is.

HEINEKEN heeft continu stageopdrachten in allerlei disciplines van de organisatie. Interesse? Informeer dan ook eens bij je stagecoördinator op universiteit. De kans is groot dat we al eerder samen hebben gewerkt met jouw universiteit. We hebben namelijk continu stageopdrachten bij HEINEKEN en Vrumona. Of klik hier voor onze vacatures voor stagiairs.

 

"Ik ben niet alleen IT gericht bezig, maar heb juist veel contact met interne klanten"
Julie van Nierop
Business IT Manager, HEINEKEN Nederland

Stagemogelijkheden
Stage lopen of afstuderen bij HEINEKEN is een goede manier om je te profileren binnen de organisatie. Wanneer je een goede prestatie neerzet tijdens je stage, hebben we aan het eind van je stage wellicht een leuke startersfunctie voor je.

Bij HEINEKEN kun je op twee manieren stage lopen:

1. Meewerkstage
Als stagiair ben je onderdeel van een afdeling en werk je mee aan de dagelijkse gang van zaken. Maar je krijgt ook een opdracht, een project waarvoor jij verantwoordelijk bent. Zo kun je stage lopen op de afdeling marketing waar je werkt voor merken als Heineken, Amstel of Brand. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van de marketingafdeling bij het bedenken van campagnes, promoties of evenementen. Je bent vooral uitvoerend aan het werk. Maar meedenken, mag je bij HEINEKEN altijd.

2. Afstudeerstage
Tijdens deze stage doe je onderzoek voor HEINEKEN. Daarnaast ondersteun je je collega´s bij de dagelijkse werkzaamheden. Het eindproduct is een onderzoeksverslag dat je presenteert aan je begeleider en andere belangstellenden.

 

De sfeer op de werkvloer
Stagiairs onderhouden nauw contact bij HEINEKEN. Stagiairs zoeken elkaar op en er worden regelmatig stagelunches voor en door stagiaires georganiseerd. Af en toe loopt er een project waar stagiairs van verschillende afdelingen en disciplines samen aan werken. Daarnaast wordt er door de stagiair van de afdeling recruitment iedere zes maanden een dag voor stagiairs georganiseerd. Op die manier leer je ook van elkaar.

Stagevergoeding en Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:

• een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand;
• intensieve begeleiding;
• concrete en relevante stageopdrachten. 

  Meet us on Magnet.me

Er zijn momenteel 24 vacatures die aan dit profiel voldoen

Bekijk Vacatures


Ontmoet onze recruiters

Wil je weten wie onze recruiters zijn? Klik hier voor een kennismaking.


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van HEINEKEN als werkgever en welke mogelijkheden er voor jou zijn?